top of page

Referencer

Jeg har arbejdet med mange forskellige typer af teams og ledere, og hver eneste oplevelse har været forskellig fra den sidste. Eftersom ingen mennesker er ens, gør det samme sig gældende i teams.
Teams, medarbejdergrupper og afdelinger består alle af en flok individer, og derfor er diversiteten uendelig. Det er noget af det, jeg finder allermest spændende og udfordrende, for selvom jeg står overfor et team, står jeg også overfor en masse individer, der hver især har noget på hjertet, og som hver især bidrager med noget forskelligt. Alle har noget at byde på, og det er blandt andet min opgave at sørge for at alle bliver hørt. 
Jeg forsøger at skabe et rum, fuld af tillid og ærlighed, for det er min overbevisning, at teamet, medarbejderne og lederen rykker sig bedst, når det sker i et tillidsfuldt rum.

Nedenfor kan du læse, hvad nogle af mine kunder siger om mit arbejde hos dem.

Testimonials

Hvad siger kunderne?

Louise igangsatte en givende og spændende proces, hvor vi blev meget bevidste om kendte og ukendte ressourcer og kompetencer hos hinanden, hvilket var en forfriskende øjenåbner. Louise faciliterede gode snakke omkring, hvad der kan være svært i teamet på en respektfuld og forfriskende måde

Mette Vestergaard Sørensen, Sundhedsplejerske i Randers Kommune

logo_tradium_multifarve.png
logo_PIF_transperant_2.png
1.jpg
download.png
recoveryskolen.webp
bottom of page